VNL 1070STK naso faryngo‑laryngo‑videoscoop

PENTAX Medical ontwikkelt videoscopen ter verbetering van de beeldkwaliteit en duurzaamheid. De VNL-1070STK van PENTAX Medical heeft een ultradunne insertion tube van 3,3 mm, wat aanzienlijk dunner is dan die van standaard videoscopen. Dankzij het uiterst dunne, toelopende uiteinde is het bovendien gemakkelijker om de laryngeale structuren en stembanden bij kinderen in beeld te brengen dan met conventionele scopen.

Hoge beeldkwaliteit

De ultradunne VNL-1070STK levert gedetailleerde beelden met hoge resolutie voor de nauwkeurige visualisatie die nodig is voor onderzoek van minieme pathologische structuren en haarvaten.

Ultradun voor patiënten met kleine lichaamsbouw

De kleine doorsnede van de VNL-1070STK-insertion tube vermindert het ongemak voor de patiënt. Bovendien vergemakkelijkt het toelopende distale uiteinde van 2,9 mm het inbrengen van het instrument. Daarnaast kunnen artsen de laryngeale structuren bij kinderen dankzij de PENTAX Medical-technologieën gemakkelijker in beeld brengen dan met conventionele scopen.

Comfortabel en efficiënt

De combinatie van de optimale flexibiliteit van de insertion tube van PENTAX Medical en het uiterst dunne ontwerp van de VNL-1070STK vergemakkelijkt de navigatie in de laryngeale structuren voor de arts en vermindert het ongemak voor de patiënt. De unieke flexibiliteit van de insertion tube van PENTAX Medical maakt een vlotte inbrenging mogelijk, zodat het onderzoek sneller kan worden uitgevoerd en minder ongemak voor de patiënt oplevert.

Productspecificaties

Product
Slim
VNL-1070STK
diameter insertion tube diameter werkkanaal* werk lengte totale lengte- beeldhoek scherpte diepte Angulatie
Up / Down Right / Left
(mm) (mm) (mm) (mm) (°) (mm) (°)
 
3.3 - 300 500 85 3-50 130-130 -

                         *Doorsnede instrumentkanaal: Minimumdoorsnede instrumentkanaal

Accessoires

Klik op het product om bijbehorende accessoires te bekijken

Conditioneren, stap voor stap  

Voor meer informatie kunt u uw aanvraag indienen via het onderstaande formulier.
*Verplicht veld
Naam* :
E-mail* :
Titel :
Telefoon :
Ziekenhuis / bedrijf * :
Country*
Vraag / opmerkingen :
Zip Code :*
Verificatie* :

ChangeImage Klik voor nieuwe afbeelding