VNL 1190STK naso faryngo‑videoscoop

De VNL-1190STK van PENTAX Medical is een dunne naso-faryngo-laryngo-videoscoop met een mini-kleuren-CCD ingebouwd in het distale uiteinde van de scoop. Het instrument levert schermvullende beelden met hoge resolutie voor observatie van minieme pathologische structuren. Stroboscopisch onderzoek van de stembanden kan worden uitgevoerd met een stroboscooplamp. De VNL-1190STK kan worden gecombineerd met de kleurenvideoprocessor uit het EPK-assortiment voor een betrouwbaar, compact videosysteem voor routinematige naso-faryngoscopie.

Hoge beeldkwaliteit

De uiterst dunne VNL-1190STK levert gedetailleerde beelden met hoge resolutie voor de nauwkeurige visualisatie die nodig is voor onderzoek van minieme pathologische structuren en haarvaten.

i-scan verbetert beeldkwaliteit

De VNL-1190STK levert heldere, duidelijke beelden met hoge resolutie voor het gedetailleerd in beeld brengen van anatomische structuren. Wanneer de scoop wordt gekoppeld aan de i-scan-software van PENTAX Medical kan de arts direct schakelen tussen drie algoritmen (OV, CV en TV) voor een verbeterde visualisatie van structuren van het slijmvliesoppervlak en de bloedvaten, wat bijdraagt aan het opsporen van aandoeningen.

Comfortabel en efficiënt ontwerp

De combinatie van de optimale flexibiliteit van de insertion tube van PENTAX Medical en het uiterst dunne ontwerp van de VNL-1190STK vergemakkelijkt de navigatie in de laryngeale structuren voor de arts en vermindert het ongemak voor de patiënt. De unieke flexibiliteit van de insertion tube van PENTAX Medical maakt een vlotte inbrenging mogelijk, zodat het onderzoek sneller kan worden uitgevoerd en minder ongemak voor de patiënt oplevert.

Productspecificaties

Product
Routine
VNL-1190STK
diameter insertion tube diameter werkkanaal* werk lengte totale lengte- beeldhoek scherpte diepte Angulatie
Up / Down Right / Left
(mm) (mm) (mm) (mm) (°) (mm) (°)
 
3.7 - 300 500 80 3 – 50 130 – 130 -

                        *Doorsnede instrumentkanaal: Minimumdoorsnede instrumentkanaal

Accessoires

Klik op het product om bijbehorende accessoires te bekijken

Conditioneren, stap voor stap  

Voor meer informatie kunt u uw aanvraag indienen via het onderstaande formulier.
*Verplicht veld
Naam* :
E-mail* :
Titel :
Telefoon :
Ziekenhuis / bedrijf * :
Country*
Vraag / opmerkingen :
Zip Code :*
Verificatie* :

ChangeImage Klik voor nieuwe afbeelding