EB‑1990i‑echo‑videobronchoscoop

De EB-1990i introduceert ultramoderne technologieën in de dagelijkse bronchoscopie. Zo kan de uitstekende beeldkwaliteit worden gecombineerd met i-scan voor een verbeterde visualisatie, waardoor weefselstructuren extra grondig kunnen worden geïnspecteerd en de opsporing van aandoeningen wordt vergemakkelijkt. STERRAD®-sterilisatie verhoogt de veiligheid van de patiënt, terwijl de geavanceerde technologieën van PENTAX Medical bijdragen aan het vergemakkelijken van bronchoscopisch onderzoek voor de arts en het verminderen van het ongemak voor de patiënt.

i-scan verbetert beeldkwaliteit

De EB-1990i levert helderde, duidelijke beelden met hoge resolutie voor het gedetailleerd in beeld brengen van longweefsel. Wanneer de bronchoscoop wordt gekoppeld aan de i-scan-software van PENTAX Medical kan de arts direct schakelen tussen drie algoritmen [i-scan 1 (OV), i-scan 2 (OV+TV), i-scan 3 (OV+TV)]. Met deze functie worden weefseloppervlak en bloedvaten beter in beeld gebracht, wat kan bijdragen aan het opsporen en identificeren van aandoeningen.

Verhoogde patiëntveiligheid en snellere sterilisatie

Voor extra veiligheid van de patiënt kan de EB-1990i-bronchoscoop worden gesteriliseerd met het STERRAD® 50/100S/NX-systeem. De korte sterilisatieperiode betekent bovendien dat de EB-1990i gedurende de dag steeds opnieuw kan worden gebruikt.

Ergonomisch ontwerp: comfortabel en efficiënt

De combinatie van de uiterst kleine buigstraal van het distale uiteinde en de optimale flexibiliteit van de inbrengbuizen van PENTAX Medical vergemakkelijkt de besturing in de bronchi voor de arts en vermindert het ongemak voor de patiënt. De lichtgewicht bedieningsgreep van de EB-1990i is ergonomisch onderworpen met het oog op meer comfort voor de arts en de doelmatigheid van het onderzoek. Ten slotte is de bronchoscoop niet alleen uitgerust met een ergonomisch geplaatste zuigklep en een handgreep voor de buigfunctie, maar ook met instelbare knoppen voor bediening met één hand.

Productspecificaties

Product
EB-1990i
diameter insertion tube diameter werkkanaal* werk lengte totale lengte- beeldhoek scherpte diepte Angulatie
Up / Down Right / Left
(mm) (mm) (mm) (mm) (°) (mm) (°)
6.4 1.2 600 860 120 3 - 50 180 / 130 -

                  *Doorsnede instrumentkanaal: Minimumdoorsnede instrumentkanaal

Accessoires

Klik op het product om bijbehorende accessoires te bekijken

Compatibele producten

Onderhoudsopdrachten

Soort opdracht :
 

Onderhoud van uw apparatuur

NB: de lijst toont alleen compatibele producten die leverbaar zijn.

Conditioneren, stap voor stap  

Voor meer informatie kunt u uw aanvraag indienen via het onderstaande formulier.
*Verplicht veld
Naam* :
E-mail* :
Titel :
Telefoon :
Ziekenhuis / bedrijf * :
Country*
Vraag / opmerkingen :
Zip Code :*
Verificatie* :

ChangeImage Klik voor nieuwe afbeelding