EG‑3270UK Dunne echo‑video‑endoscoop

De EG-3270UK-endoscoop combineert de functie voor fijnenaaldbiopsie (FNB) met een uitstekende kwaliteit echografie gevat in een ergonomisch ontwerp. Deze unieke combinatie stelt een nieuwe standaard in de echo-endoscopie voor het dagelijkse gebruik tijdens tal van onderzoeken.

Ultramoderne beeldkwaliteit

De EG-3270UK maakt gebruik van echografie met hoge resolutie en levert met zijn gebogen, lineair opgestelde transductoren een uitstekende beeldkwaliteit. In combinatie met zijn EUS-FNB-functie, die wordt ondersteund door Hitachi Real-time Tissue Elastography (HI-RTE) en Dopplermetrie, omvat de ultramoderne EG-3270K diverse methoden voor het onderzoeken van organen, lymfeklieren en celmassa's.

Ergonomische constructie: comfortabel en efficiënt

De grote flexibiliteit en geavanceerde besturing van de EG-3270UK vergemakkelijkt de uitvoering van EUS-onderzoeken voor de arts en vermindert het ongemak voor de patiënt. Samen met het uitzonderlijk dunne distale uiteinde zorgen deze eigenschappen ervoor dat het instrument gemakkelijker kan worden ingebracht en tot in het duodenum kan worden doorgeschoven, waardoor meer onderzoeken kunnen worden voltooid.

Multifunctioneel ontwerp

De EG-3270UK beschikt dankzij een instrumentkanaal van 2,8 mm en een robuuste elevator voor uitstekende EUS-FNB-functies en de uitvoering van echo-endoscopische routineonderzoeken. De EG-3270UK is afgestemd op de grote vraag naar EUS-onderzoeken in het bovenste deel van het maag-darmkanaal en vergemakkelijkt bovendien de stagering van longkanker.

Product
EG-3270UK
diameter insertion tube diameter werkkanaal* werk lengte totale lengte- beeldhoek scherpte diepte Angulatie rigide distale breedte Scan Direction! scan systeem scan hoek geluids frequentie Ballon
Up / Down Right / Left Probe Optic
(mm) (mm) (mm) (mm) (°) (mm) (°) (mm) (°) (MHz)
10.8 2.8 1250 1560 120 (50° forward oblique) 5 – 100 130 – 130 120 – 120 11.5 12 Longitudinal Convex 120 5 – 10 Removable

                                        *Doorsnede instrumentkanaal: Minimumdoorsnede instrumentkanaal

Accessoires

Klik op het product om bijbehorende accessoires te bekijken

NB: de lijst toont alleen compatibele producten die leverbaar zijn.

Conditioneren, stap voor stap  

Voor meer informatie kunt u uw aanvraag indienen via het onderstaande formulier.
*Verplicht veld
Naam* :
E-mail* :
Titel :
Telefoon :
Ziekenhuis / bedrijf * :
Country*
Vraag / opmerkingen :
Zip Code :*
Verificatie* :

ChangeImage Klik voor nieuwe afbeelding