EPK‑i5000‑HD‑videoprocessor

De EPK-i5000 van PENTAX Medical combineert uitstekende verlichting met HD-beeldkwaliteit tegen een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. Het instrument is uitermate geschikt voor artsen die in hun dagelijkse praktijk streven naar ultramoderne beeldvorming.

HD-beeldkwaliteit

De EPK-i5000 is speciaal ontworpen om artsen ultramoderne HD-beeldkwaliteit te kunnen bieden. De krachtige verlichting en digitale signaalverwerking leveren wit licht voor de verbeterde visualisatie en opsporing van pathologische weefsels.

i-scan verbetert visualisatie

i-scan is een softwareprogramma voor digitale beeldverbetering voor de visualisatie van structuren het slijmvliesoppervlak en bloedvaten zonder enige vertraging. In combinatie met de duidelijke, heldere beeldvorming met wit licht van de EPK-i5000-processor verbetert i-scan de visualisatie van weefselstructuren en bloedvaten, wat kan bijdragen aan een gemakkelijkere opsporing en typering van pathologische weefsels.

Efficiënte interface met uitbreidingen naar keuze

Het voorpaneel van de EPK-i5000 is speciaal ontworpen voor een gemakkelijke toegang tot de belangrijkste functies. Alle routinefuncties kunnen worden bediend via een eigen, duidelijk herkenbare knop. Daarnaast is er een knop die de arts kan instellen voor zijn favoriete functie. De bediening van overige geavanceerde opties vindt plaats via een geïntegreerd toetsenbord.

Productspecificaties

Product
EPK-i5000
lamp Video Output Image Enhancement video opname netwerk aansluitingen dimenties gewicht
HD Standard
(HxBxL)(mm) (kg)
300W Xenon Lamp DVI x 1, VGA x1 RGB x 1, Y/C x 2, VIDEO OUT x 1 PENTAX i-scan USB Flash Memory RS-232C, RJ45 400 x 205 x 485 22.0


Accessoires

Klik op het product om bijbehorende accessoires te bekijken

Conditioneren, stap voor stap  

Voor meer informatie kunt u uw aanvraag indienen via het onderstaande formulier.
*Verplicht veld
Naam* :
E-mail* :
Titel :
Telefoon :
Ziekenhuis / bedrijf * :
Country*
Vraag / opmerkingen :
Zip Code :*
Verificatie* :

ChangeImage Klik voor nieuwe afbeelding